Dus je wilt een webshop starten?

Dan ben je op de juiste plek! We kunnen je helpen met het opzetten van een webshop in zeer korte tijd. Ons favoriete systeem is Lightspeed, maar we werken ook veel met Shopify en Woocommerce. Gewoon omdat deze systemen zich over een lange periode hebben bewezen als solide systemen.

Lightspeed

Ook jij kunt vandaag starten. Samen met Lightspeed’s super handig en makkelijk te gebruiken systeem en onze expertise maken we van je shop een groot succes. Je hebt je eigen toffe shop online in korte tijd.

Sinds de pandemie is ecommerce geëxplodeerd als we de cijfers bekijken. De wijze waarop shops, nu meer dan ooit, online aanwezig moeten zijn icm bijvoorbeeld click & collect maakt van Lightspeed eCom een juiste keuze. Fysiek en online komen nu meer dan ooit samen. Lightspeed heeft op dit gebied uitstekende Omnichannel producten voor restaurants, ecommerce en fysieke winkels.

Verkoop in korte tijd aan miljoenen mensen over de hele wereld. Dit doe je door het installeren van een paar apps uit de Lightspeed app store. Automatiseer je gehele webshop proces, bijvoorbeeld je boekhouding, betalingen, verzenden en je klantenservice.

Ook het design van je shop is een fluitje van een cent. Het installeren van een professioneel thema is een kwestie van een klik op een knop. In the Lightspeed theme store staan een hoop professionele thema’s die allemaal SEO en conversie geoptimaliseerd zijn door experts. Een high-end webshop hoeft dus niet duur te zijn.

We helpen je met alle benodigde zaken omtrent het hebben van een succesvolle shop, zowel online als offline.

We begrijpen dat je ons niet altijd gelooft op ons woord. Dus om je de mogelijkheden en opties van Lightspeed beter te helpen begrijpen kun je een 14 dagen demo aanvragen. Volledig gratis en geen addertjes onder het gras.

Woocommerce

WooCommerce is een uiterst flexibel open source systeem en is gebouwd op het meest gebruikte systeem ter wereld, namelijk Worpress. Ongeveer 36% van alle websites in de wereld is een WordPress site (waaronder Spotify en The New York Times). Dat zijn er ongeveer 455 miljoen. Van de 1 miljoen grootste webshops ter wereld is 22% een Woocomerce shop. Volgens ons moet je wel iets goed dan! Woocommerce is makkelijk op te zetten en zonder al te grote investeringen. Nu horen we je zeggen, “jullie zijn toch pro SaaS?”. Dat klopt. Maar soms wordt een shop zo groot dat je tegen schaalbaarheid aanloopt. Enkele webshops die we hebben gemaakt in Woocommerce hebben meer dan een miljoen records in de database staan. Om dat allemaal snel te laten werken is het soms nodig om custom databases te bouwen.

Woocommerce heeft ontzettend veel plugins beschikbaar (55000+) die zowel gratis zijn als betaald. Daarnaast zijn er gigantisch veel thema’s te verkrijgen. Ook deze zijn gratis of betaald.

WordPress en Woocommerce zijn beide open source programma’s. Dus volledig gratis te gebruiken.

Shopify

Shopify is een zelfde systeem als Lightspeed. Het verschil zit hem in de focus op landen. Lightspeed eCom is een onderdeel dat zijn oorsprong vind in Amsterdam. Logisch dus dat de focus op Europa ligt. Shopify is van oorsprong een Canadees bedrijf en heeft dus meer focus op wereldwijde verkoop. Meer dan een miljoen shops over de wereld gebruikenn Shopify.
Shopify heeft veel gratis en betaalde plugins, apps en thema’s beschikbaar.

Advies nodig? Let's talk.

  * verplichte velden

  Niet zeker wat je moet kiezen?

  Onderstaand hebben we een korte vergelijking gemaakt van de 3 systemen die we het meest gebruiken. We hebben gekozen om basis startup benodigheden te vergelijken. Dus welke zaken zijn benodigd om te kunnen starten met dit platform.
  Welk systeem je moet kiezen is uiteraard volledig afhankelijk van je wensen en eisen. Zo is Woocommerce open source wat betekent dat je bron code zou kunnen aanpassen en daarmee je eigen handige plugins en thema’s kunt bouwen. Zoals bijvoorbeeld een (concert) ticket systeem. Lightspeed en Shopify zijn meer een gesloten platform. Je bent nog steeds in staat om een hele hoop dingen te creeren of aan te passen, maar some loop je tegen limitaties aan bij bneide systemen.
  We zullen je altijd goed advies geven over het te kiezen systeem.

  Om te starten