ZÜCA-Europe.com

ZÜCA inc., gesitueerd in Silicon Valley, is een vooruitstrevend bedrijf dat fun en functionaliteit combineert. ZÜCA streeft ernaar het leven te verbeteren door middel van het ontwerpen van hippe en functionele producten die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen hun bezittingen vervoeren. Denk aan oplossingen voor disc golf, cornhole, business travel en professioneel ijsschaatsen.

Voor deze webshop heeft Webdinge een “design your own ZÜCA” tool gemaakt waarmee je je eigen ZUCA kunt personaliseren. Uiteraard is de shop gebouwd op het fantastische thema Theme Department v3.

Fitnesskoerier.nl

Fitnesskoerier is de online winkel voor zowel zakelijk als particuliere
fitnessfreaks, personal trainers en sportschooleigenaren. Fitnesskoerier
richt zich met name op fitnessmaterialen voor crossfit, krachtsport en
functional training.

Dit bedrijf maakt gebruikt van Theme Department v3. Met wat maatwerk, api koppelingen met leveranciers en wat design liefde is deze shop omgetoverd tot een pareltje.

Spiegelshop.nl

Spiegelshop is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van spiegels. De spiegels komen allemaal uit de eigen lijstenmakerij. Een echt ambachtelijk bedrijf zoals je er niet veel meer ziet!

De Spiegelshop werkt met vakmensen met ruime ervaring in het
maken van spiegels en lijsten. Hierdoor ben je verzekerd van een
kwalitatief hoogstaand product voor normale betaalbare prijzen. Daarnaast zetten ze zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi?!

Voor dit mooie bedrijf heeft Webdinge een volledige maatwerk shop gebouwd.

Afdelingriemen.nl

Afdeling riemen is de online riemen specialist van Nederland. Het is opgezet op basis van vele jaren ervaring op het gebied van riemen en andere mode accessoires. Door de korte lijnen met de leveranciers hebben ze altijd nieuwe modellen en kleuren.

Dit bedrijf maakt gebruikt van Theme Deviant v2. Doormiddel van een API koppeling is deze shop verbonden met de leveranciers. Daarnaast bevat deze shop tal van custom maatwerk functies.

Oallery.com

Dit in Amsterdam gevestigd bedrijf is een snel groeiend bedrijf . Men wilde wereldwijd gaan verkopen met een focus op Azië. Het oude systeem kon niet meer aan die wensen voldoen.
 
Voor deze klant hebben we dus de oude shop gemigreerd naar Lightspeed. We hebben een volledig nieuw design gebouwd dat volledig focussed op de super toffe merken die ze voeren.
 
Samen met de fysieke winkel in Amsterdam en de nieuwe webshop hebben ze nu een fantastisch Omnichannel platform. Dat is ook wel terug te zien in de groei die ze sindsdien hebben doorgemaakt.

Logistiekonline.nl / Rotomshop

Online logistieke middelen verkopen is niet zo makkelijk als het lijkt. Dat is wat deze klant heeft ondervonden aan den lijve. Men werkte met 12 verschillende shops verspreid over 12 verschillende landen in Europa. Daarom werd Webdinge ingeschakeld om deze alleenstaande shops te verbinden tot een centraal systeem dat kan opererern in 12 verschillende landen. Alle landen hebben verschillende wensen als het gaat om bijvoorbeeld klantenservice en adverteren.

We zijn er in geslaagd om een systeem te ontwikkelen dat werkt vanuit een locatie maar toch de vrijheid per land in tact heeft gehouden.

Kayasieraden.nl

KAYA sieraden gebruikte een oud thema wat niet meer up-to-date was. De shop was traag en erg moeilijk te onderhouden voor wat betreft de gewenste functionaliteiten.

We zijn er in geslaagd deze klant te overtuigen om ons een nieuwe shop te laten bouwen. Een shop die klanten veel beter laat converteren en SEO technisch goed in elkaar steekt.

Ten tweede hebben we een mooie tool gebouwd waarmee klanten een gepersonaliseerd sierraad samen kunnen stellen.

E-carnavalskleding.nl

Deze marktleider in verkleedkleding van de Benelux vroeg ons een tool te bouwen waarmee vanuit het interne voorraad systeem een actuele verzendatum getoond kon worden in de webshop. Deze datum is rechtsreeks gekoppeld aan het voorraad niveau van het product.

We zijn er in geslaagd om de klant een datum te tonen van waneer men het bestelde product kan verwachten. Dit allemaal gebasseerd op een van onze thema’s.

Wil je ook op deze pagina staan? Let's talk.

    * verplichte velden