Oallery.com

Dit in Amsterdam gevestigd bedrijf is een snel groeiend bedrijf . Men wilde wereldwijd gaan verkopen met een focus op Azië. Het oude systeem kon niet meer aan die wensen voldoen.
Voor deze klant hebben we dus de oude shop gemigreerd naar Lightspeed. We hebben een volledig nieuw design gebouwd dat volledig focussed op de super toffe merken die ze voeren.
Samen met de fysieke winkel in Amsterdam en de nieuwe webshop hebben ze nu een fantastisch Omnichannel platform. Dat is ook wel terug te zien in de groei die ze sindsdien hebben doorgemaakt.

Cablesoolutions.shop

Deze klant was op zoek naar een volledig nieuw design voor de webshop. Omdat ze erg groeien waren ze dus op zoek naar een meer gestroomlijnde manier van werken die het voor de klanten makkelijker zou maken om te bestellen.

We hebben daarom allerlei tools ontwikkeld die het makkelijk maakt om de juiste kabel voor de EV auto te vinden.

Logistiekonline.nl / Rotomshop

Online logistieke middelen verkopen is niet zo makkelijk als het lijkt. Dat is wat deze klant heeft ondervonden aan den lijve. Men werkte met 12 verschillende shops verspreid over 12 verschillende landen in Europa. Daarom werd Webdinge ingeschakeld om deze alleenstaande shops te verbinden tot een centraal systeem dat kan opererern in 12 verschillende landen. Alle landen hebben verschillende wensen als het gaat om bijvoorbeeld klantenservice en adverteren.

We zijn er in geslaagd om een systeem te ontwikkelen dat werkt vanuit een locatie maar toch de vrijheid per land in tact heeft gehouden.

Kayasieraden.nl

KAYA sieraden gebruikte een oud thema wat niet meer up-to-date was. De shop was traag en erg moeilijk te onderhouden voor wat betreft de gewenste functionaliteiten.

We zijn er in geslaagd deze klant te overtuigen om ons een nieuwe shop te laten bouwen. Een shop die klanten veel beter laat converteren en SEO technisch goed in elkaar steekt.

Ten tweede hebben we een mooie tool gebouwd waarmee klanten een gepersonaliseerd sierraad samen kunnen stellen.

E-carnavalskleding.nl

Deze marktleider in verkleedkleding van de Benelux vroeg ons een tool te bouwen waarmee vanuit het interne voorraad systeem een actuele verzendatum getoond kon worden in de webshop. Deze datum is rechtsreeks gekoppeld aan het voorraad niveau van het product.

We zijn er in geslaagd om de klant een datum te tonen van waneer men het bestelde product kan verwachten. Dit allemaal gebasseerd op een van onze thema’s.

Wil je ook op deze pagina staan? Let's talk.

    * verplichte velden