Wie wij zijn

Hoe het begon

Net afgestudeerd en geen werk kunnen vinden. Om toch maar aan geld te komen werd er als hobby project een webshop gestart op het Lightspeed platform, met als hoofdproduct riemen. Na wat gesleutel aan de shop begon deze ineens heel aardig te lopen en werd uiteindelijk een groot succes. Omdat de shop dusdanig anders was dan de gemiddelde shop op dit platform, belde de directeur, van destijds nog SEOshop, of we dit niet voor meerdere gebruikers konden bouwen. En zo geschiedde, de shop verkocht en Webdinge was geboren.

Inmiddels…

Nu ongeveer 6 jaar verder hebben we een kleine 1000 shops geholpen.We hebben alles wel voorbij zien komen, van kleine beginnende shops tot aan shops die meerdere miljoenen per jaar doen met de meest uiteenlopende producten. Daarnaast hebben we shops geholpen van Australië tot aan Amerika tot aan de ondernemer om de hoek.  

We zijn niet het grootste bureau met de meeste omzet, maar dat vinden we niet erg. We werken liever met korte lijnen en hebben liever persoonlijk contact met de mensen. Misschien is dat de reden dat de meeste klanten ons niet 1 keer inschakelen maar graag met ons een lange termijn relatie aan gaan en vaker dan eens terugkomen met vragen en opdrachten.

Filosofie

We hebben duidelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Waar sommige bureaus gigantische bedragen vragen voor zaken die onduidelijk zijn, leggen wij altijd uit (in leken taal) wat we precies gaan doen en wat het kost. Zo is voor iedereen duidelijk wat er gaat gebeuren en belangrijker wat het gaat kosten. Achteraf facturen vinden wij een “dirty word” en uurtje factuurtje doen we niet aan.

SaaS

Wij hebben ervaring met heel veel ecommerce systemen. Magento, WordPress/Woocommerce, Prestashop, Shopify, Bigcommerce en nog tal van anderen. Echter voor ons is er maar 1 systeem wat uitblinkt in ecoomerce en past bij onze filosofie: Lightspeed.

Oh ja, zijn we nu vergeten uit te leggen wat SaaS is? Lees dit even: Saas of hosted?

Maar goed Lightspeed dus… 90% van onze shops brengen wij hier onder. Gewoon omdat dit systeem makkelijk in gebruik is, de shophouder geen programmeer kennis nodig heeft en deze shops goed gevonden worden door Google. Voor een niet al te groot bedrag per maand heb je dus eigenlijk alles wat een shop zou moeten hebben. Dus wederom eerlijk en duidelijk.

Over onsadmin