Over ons

Hoe het allemaal begon.

Net afgestudeerd en geen werk kunnen vinden. Omdat programmeren altijd al een hobby was geweest besloot ik een eigen webshop te beginnen op het Lightspeed platform. Toen was de naam nog SEOshop. Met een paar aanpassingen en een aangepast design genereerde deze shop al heel snel een steady inkomen. Na een tijdje werd het zelfs een groot succes. Aangezien deze winkel een volledig op maat gemaakte webshop was, wat nog nooit door iemand op dit platform was gedaan, kreeg ik een telefoontje van de CEO van SEOshop. Zijn vraag was of ik op dit platform ook custom designs voor andere webshops kon bouwen. Dus besloot ik mijn webshop te verkopen en Webdinge was geboren.

Inmiddels…

Nu 8 jaar later heb ik al meer dan 1500 shops geholpen met allerlei aanpassingen en maatwerk. Tijdens deze periode heb ik het allemaal al wel voorbij zien komen. Kleine shops werden groot en wonnen zelfs awards. Miljoenen bedrijven die niet eens een webshop hadden enzovoort. Inmiddels heeft Webdinge shops geholpen van Australië tot aan Amerika tot aan de lokale ondernemer.

Webdinge is niet het grootste bureau en we hebben ook niet de grootste omzet. Maar dat vinden we niet erg. We werken liever met korte lijnen en hebben liever persoonlijk contact met de mensen Misschien is dat de reden dat de meeste klanten ons niet 1 keer inschakelen. Onze klanten gaan graag een lange termijn relatie met Webdinge aan.

Onze filosofie

We hebben duidelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Meer dan eens horen we van klanten dat ze een slechte ervaring hadden met andere bureaus. Meestal vanwege slechte support, extra facturatie achteraf of slechte aftersales. We proberen klanten altijd precies uit te leggen wat we gaan doen en voor welke prijs. Deze wijze van werken maakt het voor ons en de klant op voorhand duidelijk. Simpel als dat!

Software as a Service (SaaS)

Wij hebben ervaring met heel veel ecommerce systemen. Magento, WordPress/Woocommerce, Prestashop, Shopify, Bigcommerce en nog tal van anderen. Echter voor ons is er maar 1 systeem wat uitblinkt in ecoomerce en past bij onze filosofie: Lightspeed. Met Lightspeed is het mogelijk om uw fysieke winkel en uw ecommerce winkel te combineren in één gebruiksvriendelijk systeem.

De reden waarom we het liefst met Lightspeed werken, is vooral vanwege het gebruiksgemak. De winkelier heeft geen enkele programmeerkennis nodig. U kunt uw betalings- en verzendopties met een druk op de knop toevoegen. En een van de belangrijkste dingen is natuurlijk vindbaarheid in Google. Voor een kleine vergoeding per maand heb je een geweldig systeem dat al het werk voor je doet, zodat je je kunt concentreren op het verkopen van je producten en je klanten de service kunt bieden die ze verdienen.

Om het verschil te begrijpen tussen Software as a Service en een gehost webshop platform, lees je een blogpost van ons die we een tijdje geleden schreven: SaaS of hosted?

Onze filosofie

We proberen je shop zo snel mogelijk online te hebben. Geen hoge opstart kosten. Geen vernborgen kosten. Simpeler kan haast niet. Wij doen het moeilijke werk en jij verkoopt je product.

Hoe we werken

Vertel ons wat je doelen zijn en wij doen de rest. Webdinge helpt je met het bepalen van de juiste strategie. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied.