Wat zijn Lightspeed themes?

Een thema is een vooraf gemaakt design wat je over je webshop heen legt. Hiermee verander je dus de standaard layout van je shop. Dus bijvoorbeeld de kleuren. Met een aantal simpele en begrijpelijke instellingen kun je dus zelf als een echte designer aan de slag gaan. Je hebt totaal geen kennis van programmeren nodig om een mooie shop in elkaar te zetten. Upload je logo, verander een aantal kleuren en upload een paar banners en je bent klaar om te gaan verkopen. Je hebt echt geen programmeer kennis nodig. Beloofd!

Onze thema’s huur je in de Lightspeed theme store. De prijzen van onze thema’s varieëren van €17.50 per maand tot aan €22,50 per maand.

Op dit moment hebben we een paar honderd gebruikers van een van onze thema’s. Die kunnen het toch niet allemaal bij het verkeerde eind hebben?!

Onze thema’s

Op dit moment hebben we een aantal thema’s in de theme store staan. We maken onze thema’s altijd met de grootste zorg en precisie. Uiteraard gebruiken we altijd de laatste technieken en pushen we het Lightspeed systeem altijd tot de limiet.

Op dit moment in ontwikkeling

Thema support en thema updates

Het lanceren van een nieuw thema is niet waar het ophoud bij Webdinge. Uiteraard proberen we een nieuw thema altijd te lanceren zonder foutjes of errors. Echter zijn wij niet blind en doof en begrijpen we dat foutjes er soms insluipen. We bieden dan ook uitstekende support voor onze thema’s.

Dus mocht je een bug hebben gevonden of je wilt gewoon iets vragen betreffende een van onze thema’s, dan kun je ons altijd contacteren.

We updaten onze thema’s ook zo vaak mogelijk met nieuwe functies, verbeteringen en uiteraard fixen we de foutjes. Uiteraard zijn gebruikers van onze thema’s vrij om verbetringen, en ideeën voor verbeteringen door te geven. We luisteren daar altijd naar en proberen dan ook altijd deze aangedragen zaken door te voeren.

Thema documentatie

In onze thema documentatie sectie vind je alle handouts voor onze thema’s.

Vragen en support

Als je een vraag hebt bezoek dan eerst ons help center. Daar vind je een hoop antwoorden op je vragen. Het is daar tevens mogelijk om een ticket te sturen naar onze support afdeling.

Enkele van onze thema gebruikers

Overtuigd? Let's talk.

  * verplichte velden

  Dingen die je over Lightspeed thema's moet weten

  Zijn er verborgen kosten?

  Nee, totaal niet en nooit niet!
  Je betaald een maandelijks bedrag om het thema te kunnen gebruiken. Wij onderhouden het thema voor je in de achtergrond. Alle updates en verbeteringen aan het thema krijg je gratis en je hoeft daar niks voor te doen.

  Kan ik van thema verwisselen?

  Ja dat kan!
  Je bent vrij om elk thema te kiezen wat je wilt. Je zit nergens aan vast. Je moet wel rekening houden dat de mate van support niet altijd hetzelfde is bij de verschillende bouwers.
  Verder moet je rekening houden dat je maatwerk verliest als je een nieuw thema installeert. Als je dus van plan bent om te wisselen van thema houd dus daar rekening mee. Het is namelijk ook nooit meer terug te halen!

  Heb ik programmeer kennis nodig?

  Nee, absoluut niet!
  Wij hebben al het werk al voor je gedaan. Het enige wat je moet doen is wat aanpassingen maken aan de kleuren van je shop en uiteraard je eigen logo uploaden.

  Kan ik jullie thema gebruiken en daar zelf aanpassingen in maken?

  Ja dat kan!
  Wanneer je toegang hebt tot de Template Editor ben je vrij om te doen wat je wilt met het thema. Dus mocht je de homepage totaal willen veranderen dan kan dat gewoon.
  Uiteraard heb je hier wel kennis van zaken voor nodig. Wij bieden ook geen enkele ondersteuning voor aanpassingen die je zelf aan je thema hebt gedaan.
  Een ander belangrijk punt is dat wanneer je de Template Editor inschakeld je automatische updates aan het thema komen te vervallen.

  Bieden jullie maatwerk aan voor jullie thema’s?

  Ja dat doen we!

  Dat doen we eigenlijk heel erg vaak. Gebruikers hebben vaak specifieke wensen voor hun shop. We kunnen nu eenmaal niet elke denkbare optie inbouwen in een thema.

  Gemiddelde setup tijd

  De gemiddelde setup tijd van een thema bedraagt 30 minuten tot een aantal uren. In een korte tijd kun je dus je shop online hebben.
  Onze thema’s hebben verschillende vooraf gemaakte presets. Dat zijn thema’s in thema. Denk bijvoorbeeld aan een bloemen shop of een kledingwinkel. Je kunt een van die presets installeren en door het veranderen van je logo en banners ben je gelijk klaar om te verkopen.