We maken het starten van een webshop net zo gemakkelijk als 1 + 1

We werken met veel verschillende systemen maar meestal adviseren we om een Lightspeed shop te nemen. Dat doen we uiteraard niet zonder reden!

Een alles-in-1 webshop.

Lighstpeed is zowel interessant voor kleine en grote bedrijven. De reden is dat een Lightspeed shop zeer schaalbaar is en ontzettend veel vooraf ingebouwde functies heeft. Lightspeed heeft namelijk al een hoop benodigde functie ingebouwd.

Daar komt nog eens bij dat je je shop heel gemakkelijk kunt voorzien van extra functies door het installeren van apps. Denk daarbij aan het optimaliseren van je workflow of voor het verkrijgen van beter inzicht in je marketing activiteiten.

Waarom Lightspeed of SaaS in het algemeen?

Kort antwoord? Omdat het gewoon goed en simpel werkt!

Lang antwoord…. Binnen een aantal minuten kun je je shop al online hebben zonder alle rompslomp van het opzetten van servers, programmeren, designen etc. Zonder programmeer kennis is het mogelijk om een zeer professionele webshop op te zetten die kan concurreren met de grote jongens, en van je klanten ook echt kopers maakt. Het enige wat je hoeft te doen is teksten te typen voor je SEO, je producten in te stellen en je betaal- en verzendopties in te stellen.

Wanneer je kiest voor een open source pakket, zoals Magento, moet je altijd vooraan beginnen, zoals het opzetten van een snelle betrouwbare server. Ondanks dat het opzetten van een server snel kan tegenwoordig moet je er nog steeds voor zorgen dat ie al je bezoekers aan kan en vooral erg snel is. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het beveiligen en up to date houden van je shop en server. Je wil tenslotte niet hjet zoveelste slachtoffer worden van een hack aanval of de zoveelste die zijn klant data niet beveiligd heeft. Als dat allemaal op orde is kun je starten met je design en het verder opzetten van je shop. Dit alles vergt bepaalde skills die, vooral beginnende shops, niet hebben. Heb je dat niet dan moet je die skills inhuren wat ontzettend veel geld kost.

Bij een SaaS platform is al dat werk al voor je gedaan. Je betaald echt voor wat je krijgt, en dat is heel erg veel! Geen lange en dure startup projecten meer maar direct starten.

Wil je weten of Lightspeed iets voor jou is? Let's talk.

    * verplichte velden