Bespaar tijd en laat je shop voor jou werken!

Als je je webshop zoveel als mogelijk automatiseert bespaart je dat gigantisch veel tijd. Stel je voor dat ‘s morgens, als je gaat werken, al je nieuwe producten al zijn geimporteerd. Of dat alle orders automatisch in je boekhoud programma staan. Zou dat niet heel veel tijd schelen en vooral een hoop repeterend werk?!

Gelukkig heeft Lightsped een API beschikbaar voor elke shop. Dit is een communicatie laag voor je webshop. Met deze laag kun je communiceren met je shop en eigenlijk elke denkbare koppeling realiseren.

De meest voorkomende koppeling die we maken is tussen je webshop en een leverancier. Je producten en voorraad worden dan bijvoorbeeld automatisch bijgewerkt. Of je geplaatste orders worden rechtstreeks naar je leverancier gestuurd. Je kunt zelfs een volledig geautomtiseerd verzend systeem ontwikkelen dat de bezorgtijden rechtsreeks van je leveranciers ontvangt.

Noem het maar op en we kunnen het voor je maken.

Overtuigd? Let's talk.

  * verplichte velden

  Breid de functionaliteiten van je webshop uit.

  Op dit moment hebben we enkele Lightspeed apps in ontwikkeling. Met deze apps kun je, de toch all uitgebreide functies, verder uitbreiden.
  Deze apps vind je terug in de Lightspeed app store.

  API voorbeeld.

  Voor een grote uitgever hebben we een complete shop gebouwd met een ESD download functie. ESD is een manier om downloadbare producten te verkopen met een product registratie key.
  Dit betekent dat een klant een key koopt in je shop en vervolgens met die key het product kan downloaden en registreren. Dit werkt op dezelfde manier zoals bijvoorbeeld de Steam store werkt en de Epic store.