Webshops

Een webshop beginnen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn.

Wij werken met veel verschillende systemen echter brengen we de meeste webshops onder bij Lightspeed. Dat doen we natuurlijk niet zonder reden.

Een kind kan de was doen…

Omdat we het voor klanten makkelijk willen maken om zich enkel met verkopen en klantenservice bezig te houden, kiezen we vaak voor een Lightspeed shop. U heeft echter verstand van uw product en wij van technische dingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hosting. Daarnaast is het heel eenvoudig om verschillende integraties uit te voeren dmv het installeren van apps. U wilt bijvoorbeeld uw shop koppelen aan uw boekhoudsoftware, dan is dat met het installeren van een app zo geregeld.

Door deze opzet is Lightspeed voor zowel kleine als grote shops interessant. Je kunt je shop naarmate van groei steeds verder uitbreiden. Voor kleine shops is het interessant omdat je niet meteen gigantische investeringen hoeft te doen.

Alles in een!

Een Lightspeed shop bevat daarnaast veel standaard functies, denk daarbij aan betaalmethoden, marketingtools, razendsnelle hosting, Google geoptimaliseerd, product beheer tools en nog veel meer. Alles in één met één druk op de knop. Nooit meer ingewikkelde development processen doorlopen maar alles binnen handbereik.

Neem contact op

Mail ons

info@webdinge.nl

Laat een bericht achter

Contactformulier

Webshopsadmin