Koppelingen

De keuze voor de juiste software bepaald voor een groot deel uw online succes

De eerste stap richting online succes is het kiezen van de juiste software. De software zorgt er immers voor dat processen goedkoper worden en juist meer omzet genereren. Webdinge kan u in alle facetten helpen en binnen elk budget.

E-commerce & CMS systemen

Vaak wordt de keuze voor een goed e-commerce systeem of Content Management System (CMS) als onbelangrijk gezien. Juist deze keuze zorgt er voor dat u in de toekomst niet tegen muren aanloopt wat betreft schaalbaarheid, nieuwe technieken en integraties met verschillende softwarepakketten. Webdinge ondersteund u in het kiezen van de juiste software. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde partijen! 

Integratie tussen softwarepakketten

Bedrijfsprocessen dienen continue geoptimaliseerd te worden. Veel leveranciers van software werken daarom tegenwoordig met een Application Programming Interface (API). Door deze API’s met elkaar te verbinden is het mogelijk om verschillende softwarepakketten met elkaar te verbinden. Enkele voorbeelden van dergelijke koppelingen zijn:

  • Webshop koppelen aan uw boekhoudsoftware
  • Webshop koppelen met een dropshipping leverancier
  • Webshop koppelen met een warehouse management systeem

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog tal van andere denkbare opties mogelijk. Door deze integraties sluiten processen veel beter en sneller op elkaar zodat dergelijke koppelingen altijd voor kostenbesparingen en hogere efficiency zorgen.

Maatwerk modules en scripts

Naast integraties met softwarepakketten is het ook mogelijk om kleinere maatwerk scripts/modules te laten maken. Bij dergelijke modules kunt u denken aan:

  • Storelistings
  • Zoek widgets
  • Automated scripts voor bijvoorbeeld gerelateerde producten in een webshop.

Ook in deze categorie zijn er talloze functies en scripts te bedenken die er voor zorgen dat de klantbeleving beter wordt en processen vooral sneller worden.

Neem contact op

Mail ons

info@webdinge.nl

Laat een bericht achter

Contactformulier

Koppelingenadmin