Product list

In dit gedeelte kun je een productlijst maken. Je kunt hier vrijwel elk product tonen. In ons voorbeeld hebben we het gebruikt om de beste keuzes te tonen voor 4K televisies. Je kunt hier bijvoorbeeld ook Valentijn aanbiedingen tonen, of kerstmis aanbiedingen etc.

Met de onderstaande instellingen kun je instellen welke producten je wilt tonen.

  • Product list widget title: Dit is de titel van dit onderdeel, gebruik een catchy titel.
  • Product list: Dit is de link naar de categorie vanuit waar de producten geladen worden. De categorie titel dient in url formaat te zijn. Voor uitleg zie hier onder.

In onderstaand voorbeeld hebben we de 4K ultra HD categorie gebruikt. Als je je shop opent en naar de categorie gaat die je graag wilt tonen op de homepage dan zie je in je adresbalk van je browser een url staan. Je dient het laatste gedeelte (rood omcirkelt) van die url te plakken bij Product list. Dus stel je categorie heet “super awesome stuff” dan dien je super-awesome-stuff te plakken in het tekstveld van product list.

Opmerking: Je kunt dus een aparte categorie aanmaken met producten die je enkel op de homepage wilt tonen. Op deze manier heb je volledige controle over wat er getoond wordt en in welke volgorde. 
Ja Niet Stel voor   bewerken
0 of 0gebruikers in deze sectie nuttig gevonden
Stel voor   bewerken

Theme Departmentadmin